Lyrisch LEGO’en

Lyrisch LEGO’en: Liefdeslied voor Wageningen

ELLEN MULDER EN MARJEL NEEFJES
We bouwen met behulp van LEGO een uiting van onze liefde voor Wageningen. En dat vormt dan weer de basis voor een lied dat we zelf schrijven. Een Liefdeslied voor Wageningen dus! Op het laatst zingen we samen ons lied, en maken er een filmpje van.

Ellen Mulder
Ellen Mulder gelooft dat we veel verhaal en verhalen in ons lichaam hebben. Verhalen bewaard als een verhaal, met een kop en een staart, waarover we vertellen op verjaardagen en andere bijeenkomsten. Veel verhalen zijn echter in ons onderbewustzijn gezonken, fragmenten, geuren, rafels en gebaren. Ze werkt met methodes die de schijnbaar onsamenhangende fragmenten aanspreken. Om nieuwe verhalen te creëren, wijsheid te formuleren en zichtbaar te maken wat je al weet.
 Linkedin

Marjel Neefjes
Marjel Neefjes schrijft liedjes en lichte gedichten, voor feesten en andere gelegenheden, en schreef jarenlang samen met Jozefschool-groep8’ers hun musicalliedjes. In het dagelijks leven is ze tekstschrijver en schrijfcoach bij een groen communicatiebureau en samen met haar man eigenaar van twee schaapskuddes.
 Linkedin

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial