Verhalenworkshops

ZinZin organiseert deze zomer een Schrijfclub: zes verhalenworkshops, gemaakt en gegeven door aanstormend jong talent uit Wageningen dat op het punt staat om de wereld te veroveren. Er zijn workshops op 4, 5, 12, 18 en 19 augustus. Met de verhalen die je in de workshops maakt kunnen meedoen met de  Verhalenwedstrijd. De workshops zijn gratis, maar je moet je wel even aanmelden op bblthk.nl.

Een droomlied met een singer-songwriter    Bente Ipema
Heb jij altijd al een lied willen schrijven en houd jij van fantaseren, dan is deze workshop iets voor jou! Ik ben Bente en ik ben singer-songwriter. Het lijkt mij ontzettend leuk om met jou en een paar anderen (max. een groep van vier kinderen) samen een lied te schrijven over dromen. We maken even kennis en daarna laten we onze fantasie de vrije loop. Kom je ook?

4 augustus 15.00 – 16.30
leeftijd: 8 – 11 jaar
aantal deelnemers: 4 
locatie: Spijk 5

19 augustus 15.00 – 16.30
leeftijd: 11 – 14 jaar
aantal deelnemers: 4 
locatie: info volgt

Striptekenen   Zoë Turkensteen
Teken jij graag? Houd je van verhalen? Kom dan je eigen strip maken! We gaan eerst samen kijken hoe je een scene tekent. Daarna laat je je fantasie de vrije loop. Het wordt een middag vol tekenplezier!

5 augustus 13.00 – 15.00
leeftijd: 10 – 14 jaar
aantal deelnemers: 4 – 10
locatie: Superette (de oude Spar),
Geertjesweg 56

Kijk eens goed: ken jij Wageningen wel echt?  Ettie Edens
Bekijk de stad met de ogen van een schrijver
Ik ben Ettie, een jonge schrijver, en in deze schrijfworkshop neem ik je mee op ontdekkingsreis. We gaan met een verhalende, avontuurlijke blik de stad in, op zoek naar geheimzinnige zaken, interessante personen en merkwaardige situaties. Zo vind je de inspiratie voor je eigen verhaal!

12 augustus 14.00 – 15.30
leeftijd: 8 – 11 jaar
aantal deelnemers: 2 – 10
locatie: Binnenstadswinkel op de Markt,
Hoogstraat 23

Durf jij te dichten?    Ellen van der Kolk
Een dichter is een tovenaar, want je kunt overal over dichten. Je kunt een gedicht schrijven over iets dat niet bestaat. Misschien maakt iemand wel een gedicht zonder woorden. Of een gedicht dat geluid maakt. Maar je kunt ook gewoon dichten over het zand op het strand. Lijkt jou dat leuk? Kom dichten dan! Ik ben Ellen, de nieuwe stadsdichter van Wageningen, en ik neem je graag mee op avontuur in de oneindige wereld van poëzie.

18 augustus 10.00 – 11.30
leeftijd: 8 – 14 jaar
aantal deelnemers: max 10
locatie: bblthk

18 augustus 13.00 – 14.30
leeftijd: 8 – 14 jaar
aantal deelnemers: max 10
locatie: bblthk

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial